Regionserien våren 2021 i havn


Den nye lagturneringen «Regionserien» ble spilt på NSF/USFs nye spillplattforn «Spillsjakk» over 9 runder og 3 helger i mars/april. Oslo Team Norway vant gruppe A suverent, med Max Dahl fra 1911 U på laget. Vestland 1 og Oslo Team Norway Challenge fulgte nærmest. Vi gratulerer.

I gruppe B kunne regionene stille med flere lag, også rene klubblag, og 1911U stilte like godt med hele 4 lag. Her tok 1911 U-1 en flott 2. plass blant hele 30 lag, bak Rogaland 2. På 1911 U-laget spilte Emilie Lazareva, Albert Vogt-Østli, Aksel Nissen Hellerud og Elma Selvik. Også de øvrige 3 1911 U-lagene leverte god innsats, og alle 1911 U-spillere tok poeng ila turneringen. Vi takker alle spillere for innsatsen, og gleder oss til snarest å komme i gang med over-brettet sjakk igjen!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *