NM skolelag: Dobbel og tredobbel 1911U!


Årets NM for skolelag ble avsluttet i dag. Det ble tidenes mesterskap for 1911U. I barneskoleklassen ble det tredobbelt med Korsvoll, Kjelsås og Kringsjå, mens Engebråten og Nordberg tok dobbeltseier i ungdomsskoleklassen. Tredobbelt i barneskoleklassen har vi faktisk klart før (i 2006), men dobbel i u-skoleklassen er første gang.

Våre medaljevinnere i barneskolen var
1. Korsvoll (Henning Kjøita, Torgeir Kjøita, Johannes H Bøhler, Ådne T Madsen og Markus Teigset) 2. Kjelsås (Fredrik Lange Berge, Jakob Bendiksby, Sander Pettersen og Magnus Hebæk) 3. Kringsjå (Tor Botheim, Jakob O Grande, Erik Botheim og Sofie Sæther)
og i ungdomsskolen:
1. Engebråten (Frode OO Urkedal, Endre Larsplass og Joakim Misund – bare tre spillere!) 2. Nordberg (Odd M Guttulsrud, Bendik Berntsen-Øybø, Lars F Kjelsås og Åvald Sommervoll).

Det er fjerde året på rad Korsvoll vinner NM, mens det er første gang Engebråten vinner. Korsvoll er kvalifisert for nordisk til høsten, og det er antagelig også både Engebråten og Nordberg, siden det er Norge som skal arrangere nordisk for u-skoler. (Her må det tas et lite forbehold, siden Norge bare har én plass dersom Færøyene deltar. Men Færøyene har aldri tidligere klart å stille lag.)

Øvrige 1911U-resultater i barneskoleklassen:
7. Kjelsås springere
13. Korsvoll tårn
15. Kringsjå tårn
16. Kjelsås løpere
21. Korsvoll springere
28. Kjelsås tårn
29. Kringsjå springere
32. Kjelsås bønder

Gratulerer til alle som deltok med flott innsats. Alle resultater finnes her.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *