Dragulf fortsatt best i lagkamp, men mye bra fra 1911U


Stilig å spille lagkamp på NTG i Magnus-rommet! Foto: Geir Nesheim

For 3. gang på snaut et år møttes Dragulf og 1911U torsdag 9/11-23 til lagkamp, og i sommer ble klubbene enige om å holde i gang fremover med halvårlige matcher og vandrepokal. Det er veldig bra for sjakkmiljøene i begge klubber, mener vi.

1911Us førstebordspiller og Lagkaptein Eskil Reikvam Briseid med runner-up-pokalen. Neste gang går vi for den største pokalen 😅 Foto: Geir Nesheim

Dragulf har hittil vist seg sterkest, og vant denne gangen 76,5-50,5. Men 1911U gjorde en sterk innsats over hele linjen, og «spilte uavgjort»  mot Dragulf på den nederste halvparten av de 32 bordene. Flott innsats av mange altså, og vi merker oss bl.a. Ludvig B Ludvigsens (Kringsjå) fine seier over norgesmester i miniputtklassen under Landsturneringen i Oslo 2023 Fredrik Elsness. Sterkt! Største poengplukker ble førsteklassingen Tian Magnus Tuseth (Ullevål)  med 3 seire og en remis, mens Trygve Lindbekk (Korsvoll) scoret 100% med 3 seire og en walkover. Og 1911U-jentene hevdet seg også bra, med 2,5 av 4 for Tamaya Tuseth (Ullevål) og 2 av 3 for Alexandra Sandholm-Lærum (Korsvoll). Mange flere kunne vært nevnt, og takk til alle spillere.

Trangs om saligheten når Dragulf og 1911U spiller lagkamp. Foto: Geir Nesheim

Men enkeltresultatene var denne gangen ikke det viktigste. Hele 32 1911U-ere fikk kjenne på lagkamp-gleden og være med å kjempe i felles farger. Nesten alle 1911Uere hadde på klubbgenseren – veldig bra! Det er gøy, og lagsjakk skal vi prøve å ha mest mulig av fremover.

Et lite skår i gleden for noen spillere ble alle walkover-kampene. Vanskelig å unngå, men vi vil gjøre alt for å redusere dette ved neste korsvei. Særlig Sondre Mejlænder Aarheim (Korsvoll) var uheldig denne gangen, med en seier, ett tap og to walkover-partier…

Takk til Dragulf og primus motor Helge Nordahl. Foto Geir Nesheim

Ikke noe å si på stemningen i 1911U-gjengen. Foto: Geir Nesheim.

Takk til Helge Nordahl og Dragulf som var et utmerket vertskap og arrangør. Så møter vi Dragulf igjen til ny revansj-kamp, på vår hjemmebane, mest sannsynlig i juni 2024.

 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *