God 1911U-deltagelse under Oslomesterskapet for jenter 2023


Tamaya Tuseth, Ullevål (med hvit nærmest) tok bronse under OM for Jenter 2023 i helgen. Her spiller hun mot Alexandra Sandholm-Lærum (Korsvoll) i 1. runde, med Ada Sørebø, Korsvoll i bakgrunnen. Fine klubb-gensere! Foto: Geir Nesheim

Oslomesterskapet for kvinner og jenter 2023 ble spilt lørdag 11. november i Oslo Schakselskaps lokaler i Bogstadveien 30 på Majorstuen, med 45 deltakere.

1911U-deltakerne i miniputt. Fra v Frida Skar Hegna og Astrid Näsholm (begge Kringsjå) og Nora Sørebø, Korsvoll. Foto: Vegard Sørebø. 

1911U var godt representert med 3 deltagere i miniputt, 4 i mikroputt og 1 i begynnerklassen, i alt 8 deltakere. I aldersbestemte klasser var over 30% av deltakerne fra 1911U, så på deltakersiden viste vi oss fra vår beste side! Ellers var deltagelsen bred, og hele 10 klubber dro hjem med en eller flere pokaler i de 5 klassene.

Beste sportslige 1911U-presentasjon sto denne gangen Tamaya Tuseth (Ullevål skole) for, med bronse i mikroputt, på samme poengsum som sølv-vinneren. I miniputt ble det nesten for våre spillere, med Astrid Näsholm og Fride Skar Hegna (begge Kringsjå) på 4. og 5.- plass, ett poeng bak sølv og bronsevinnerne, og Nora Sørebø (Korsvoll) ett poeng bak der igjen.

Men det går mange flere tog, og det var sikkert fint for våre jenter å se at også andre jenter i kretsen satser på sjakk og i noen tilfeller ligger litt foran våre. Det er til inspirasjon, vil vi tro.

Tamaya Tuseth, Ullevål (nr 2 fra v) med sin bronsevinner-pokal, sammen med de andre 1911U-jentene i mikroputt (fra v): Ida Bjørke Eriksen, Ada Sørebø og Alexandra Sandholm-Lærum (alle Korsvoll). Foto: Vegard Sørebø

Gratulerer med innsatsen til hele jentegjengen fra 1911U. Også takk til Sylvia Johnsen, OSS som var turneringsleder og primus motor under OM denne gangen.

Alle resultater kan finnes i Turneringsservice her 

Ingvild Ekmark Vikne, Kringsjå (nærmest) gjorde en fin debut i begynnerklassen, med 3 remiser og 2 tap. Dette ser lovende ut, Ingvild! Foto: Geir Nesheim

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *