Lærerik deltagelse i NM Barn og Unge 2021Lauritz Nissen Hellerud spiller mot Githiha Sathish i siste runde av NM Barn og Unge 2021 i Bergen. Det ble en fin 9. plass på Lauritz til slutt.
Foto: Geir Nesheim

7 spillere fra 1911U deltok i helgens NM for Barn og Unge i Bergen. Det ble en lærerik opplevelse for alle, der våre spillere fikk kjenne på nivået til de beste unge spillerne i landet. Totalt deltok 234 spillere i Bergen.

1911U-spillerne slo alle godt fra seg, og best gjorde Lauritz Nissen Hellerud og Max Dahl det, begge med fine 9. plasser. Lauritz spilte i gruppe G (f. 2012), der han åpnet turneringen sterkt med 3p på de første 3 rundene, men så ble det etterhvert tre tap – bl.a. mot 2 jenter som begge til slutt havnet på pallen! Uansett veldig bra med 6p på 9 partier. For Max i gr B (f 2005-06) gikk det litt opp og ned, og med litt mer flyt kunne nok sluttresultatet blitt enda bedre.

Ellers deltok Adam Selvik, Thomas Nissen Hellerud og Sondre Sørebø i gr E (f. 2010), Elma Selvik i gr C (f. 2007-08) og Emilie Lazareva i gr B, alle med resultater rundt midten av tabellen. Vi gratulerer alle med innsatsen! Mye bra læring å ta med seg videre.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *