Om 1911s Ungdom


Schakklubben av 1911s Ungdom er en av landets største sjakklubber for barn og unge. Klubben har i de seneste år hatt omtrent 450 medlemmer, de fleste bosatt i Oslo nord/vest. Klubben er tilsluttet Oslo Sjakkrets Ungdom og Ungdommens Sjakkforbund. 1911s Ungdoms ukentlige aktivitet består av sjakk på skoler og i klubblokalene på Damplassen. Vi har for tiden skolesjakk på Kjelsås, Korsvoll og Kringsjå, vi har trening for viderekomne. Mer info om våre treninger finner du her.

1911U arranger vanligvis to BGP-turneringer i løpet av året. Våre medlemmer deltar også i andre klubbers BGP-turneringer, og i oslo- og norgesmesterskap individuelt, for skolelag og for juniorlag. De ivrigste og dyktigste deltar også i voksenturneringer.

Klubben har to æresmedlemmer, Finn Møller og Johs R Kjeken. Hvis du vil lese litt om den formidable innsatsen Finn og Johs har gjort for 1911U, ta en kikk hos 1911.

Hvis du ønsker å bli medlem, eller vil ha mer informasjon om klubben, ta kontakt med leder Geir Nesheim på tlf 482 22 572 eller e-post geir.nesheim@gmail.com