Populært med Sjakkpass!


Sofie Kvale, Ullevål skole 3b, var først til å motta den nye Stigende Stjerne-medaljen som hun holder her. På seg har hun også deltakermedaljen for fullført skolesjakk-kurs på Ullevål skole sesongen 2022/23. Ved siden av står bror Oskar Moe Kvale med sitt sjakkpass og sin deltakermedalje. Foto: Geir Nesheim

Denne sesongen har 1911U tilbudt flotte gratis sjakkpass til alle medlemmer som deltar på treningene i AKS-tid og på de faste ettermiddagstreningene mandager, tirsdager, onsdager og torsdager.

Det må være lov å si at passene har blitt en stor favoritt, og mange motiveres til innsats ved å skaffe seg stadig nye ferdighetsmerker i passet. Og når man oppnår et visst antall merker har man kvalifisert seg til medalje.

Mandag 8/5 delte 1911U ut de første medaljene av typen Stigende Stjerne (32 ferdighetsmerker i passet). Første til å få medaljen var Sofie Kvale (klasse 3c) på Ullevål skole. Hun deltar også jevnlig på jentetreningene på Damplassen mandager kl 16:45-18:15, og tok dessuten klasseseier og en imponerende 3. plass overall i 1911U-jentenes påskeavslutning nylig, der 36 jenter deltok.

Vi spurte Sofie hva hun synes om sjakkpassene: – De er fine og morsomme, og jeg får lyst til å samle mange klistremerker og oppnå medaljer også. Nå har jeg alt to medaljer.  Skal hun fortsette med sjakk neste skoleår? – Ja, det har jeg alt bestemt meg for. Sjakken er morsom, og man får mange venner. Nå er det mange jenter med også, og det er fint.

Flott design på 1911Us nye sjakkpass, som alle aktive medlemmer får gratis!

Her er det bare å begynne å samle ferdighetsmerker!

I går mandag 8/5 ble det Stigende Stjerne-medalje også på Sonja Tveit, Kjelsås (som nok var først til å oppnå 32 merker), Torbjørn Totland, Ullevål, Even Jåtog Trygstad, Tåsen, Aurora Johnsen Skogstad, Tåsen, Ida Bjørke Eriksen, Korsvoll og Ada Sørebø, Korsvoll. 5 jenter av 7 medaljevinnere, altså! Vi kan bare gratulere alle!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *