Første napp til Dragulf i lagkamp-serien


Amandus Innset-Ekkje, Dragulf (til h) og Eskil Briseid, 1911U, med pokalene etter fullført match. Foto: Geir Nesheim

Trangt om saligheten, men full innsats under lagmatchen 1911U-Dragulf. Foto: Geir Nesheim

1911U og Dragulf har blitt enige om å starte opp en serie med halvårlige lagkamper, med mange spillere på laget hver gang. Man vil bytte om på å ha hjemmekamp. Matchene vil bli spilt i juni og desember hvert år. Det er satt opp vandrepokal. Begrunnelsen er å gi treningsmål for alle klubbspillerne, og styrke miljøet generelt blant de unge sjakkspillerne i Oslo og omegn. Dragulf og 19111U er jo sammen med Nordstrand de tre store USF-lagene i vårt nærmiljø.

Etter en første match hos Dragulf på Nadderud i desember, ble returkampen spilt på Korsvoll skole torsdag 15.6, over 27 bord, med 12 min + 0 sek hurtigsjakk. 1911U hadde dessuten ytterligere 15 spillere på plass, og roterte laget gjennom de i alt 4 rundene med hurtigsjakk, slik at alle fikk møte Dragulf-motstandere. Samtidig pågikk det hele tiden en sideturnering for de som var reserver fra runde til runde. Alt dette så ut til å fungere greit for alle.

Hele 1911U-gjengen klar til innsats! Foto: Erlend Aasheim

Mamma og styremedlem 1911U Evy Alsos sørger for forfriskninger underveis. Foto: Geir Nesheim

Selve matchen endte med en klar seier til Dragulf 252 – 180. Begge lag savnet flere viktige spillere, og hos 1911U gjorde nok noen sene forfall et visst utslag. Men all honnør til Dragulf som tok en fortjent seier. 1911U får bruke resultatet som en inspirasjon til fortsatt satsing etter en vårsesong med stor bredde, god effekt av økt tilbud på ettermiddagstreninger og flere oppmuntrende sportslige resultater.

Dragulf-gjengen. Foto: Kristian Trygstad.

Takk til alle spillere, og alle foreldre og andre frivillige som gjorde sjakk-junikvelden til en fin opplevelse for alle.

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *