Landsturneringen 2024 med gode 1911U-resultater


Lauritz Nissen Hellerud tok medalje under landsturneringen i år som i fjor. Denne gang 3. plass i hans første år i lilleputtklassen. Foto: Geir Nesheim

SK 1911 og 1911U stilte med til sammen 22 spillere under Landsturneringen 2024 på Storefjell 28/6-6/7. Det ble mange gode resultater, og en samlet ratingfremgang på 142 poeng på vår kontingent – bra!

Thomas Nissen Hellerud ble nr 5 i junior B – en sterk prestasjon med pen ratingfremgang. Foto: Geir Nesheim

Fremste SK 1911-prestasjon var nok bronsen til Lauritz Nissen Hellerud i lilleputtklassen – for øvrig samme plassering som han fikk i miniputtklassen i Oslo i 2023. Ellers ble det 3. plass også til  storebror Thomas Nissen Hellerud i Junior B – han ble for øvrig nr 5 i Lilleputt i 2023.

Jens Lerange Cance i aksjon. Foto: Geir Nesheim

Vi merker oss også gode resultater og fin ratingfremgang for Jens Lerang Chance i Junior B (6. plass og +54 ratingpoeng).

Ellers noterer vi at både NSFs Kongress og USFs Årsmøte vedtok å slå sammen forbundene, med virkning fra 1.1.25. SK 1911 og 1911U var jo forslagsstillere i 2021 for at dette burde utredes, og tre år etter er altså vedtak fattet. Det blir ekstraordinær kongress og årsmøte i november 2024 for å legge til rette for dette. Hvilken betydning dette for for SK 1911 og 1911U vil styrene se på over ferien.

Og til slutt gratulerer vi laget «Katta Klore» med seier i fotballturneringen på torsdag – gøy med 1911 på toppen av seierspallen! Laget besto av Thomas og Lauritz Nissen Hellerud, Eskil Reikvam Briseid og Marius Holtan Rønningen, alle SK 1911.

Delegater på USFs årsmøte. Fra v Geir Nesheim, Ole Rønningen, Christina Holtan, Benedicte Nissen, Bjørnar Baugerud og Thore Roksvold.

Edvard Giæver-Bergen med god innsats i mikroputt. Foto Geir Nesheim

Askil Bjørnarsson Backer i aksjon i mikroputt. Han tok også en 6. plass i lyn-NM i samme klasse. Foto: Geir Nesheim

Eskil Reikvam Briseid, Junior B. Foto Geir Nesheim

Max Dahl med sterk innsats og 7. plass i Mesterklassen. Foto Geir Nesheim

Se billedtekstene for smått og stort fra Landsturneringen ellers. Og alle resultater kan finnes i Turneringsservice her, mens mange partier av våre spillere kan finnes på Lichess her.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *